Casa

Stilul unei case shabby chic: stil, eleganta si rafinament

Casa este un centru al intregii familii, in  care ne adunam cu totii, uneori in jurul semineului, pentru a depana povesti din trecut sau pentru a pune la cale viittorul. O casa in care fiecare incapere este amenajata intr-un stil personalizat respira personalitate prin toti peretii, prin...

Stilul unei case shabby chic: stil, eleganta si rafinament

Casa este un centru al intregii familii, in  care ne adunam cu totii, uneori in jurul semineului, pentru a depana povesti din trecut sau pentru a pune la cale viittorul. O casa in care fiecare incapere este amenajata intr-un stil personalizat respira personalitate prin toti peretii, prin fiecare fereastra si fiecare usa deschisa. In baie, dormitor sau in bucatarie toti membrii familiei se pot bucura de stilul shabby, in care predomina materialele de calitate, decorurile pastelate, stilul romantic si cel vintage.

Gradina este un spatiu complementar ce vine in prelungirea amenajarii interioare si ne ofera deschiderea catre natura in diminetile, zilele si serile primitoare de primavara, vara sau chiar toamna. In gradina ne putem desfasura imaginatia, putem experimenta si aduce un decor elegant,putem crea noi insule de relaxare pierduti in marea de flori si de verderata si, nu in ultimul rand, avem prilejul de a integra si decoratiuni retro.

In dormitor sau in sufragerie trebuie sa predomine, potrivit cu stilul shabby chic, materiale ce ne rasfata simturile. Ele sunt cele care ne ajuta sane relaxam atunci cand stam pe un fotoliu sau ne odihnim in pat. Includem aici materiale precum satinul, catifeaua, bumbacul, catifeaua si dantela. Totul completat de culori pastelate, vii si calde in acelasi timp, alaturi de un miros de lavanda adus de saculetii cu lavanda pusi razlet prin incaperi.

More

Casa Exista 260 produse.

Subcategorii

  • Gradina

    Cum amenajezi o gradina asa cum iti doresti

    Gradina visurilor tale este mai aproape derealitate decat crezi. Pasiunea ta pentru flori si plante poate fi transpusa cel mai bine in realitate atunci cand alegi produse potrivite si de calitate. Aici sunt incluse stropitori, cosulete din nuiele, suport pentru flori, vaze. La Shabby decor ai sansa de a gasi decoratiuni vintage si mai multe tipuri de produse (inclusiv decor ceramica) pe care le poti utiliza la personalizarea intregii tale gradini.

    Gradina ta trebuie sa asigure un spatiu generos de miscare si sa nu fie aglomerata cu prea multe specii de plante si flori. Aici se vor juca cei mici, familia va lua masa in noptile racoroase de vara si chiar dimineata, iar felul in care configurezi acest spatiu este foarte important. Poti pune pe ici pe colo chiar si cate un ghiveci cu flori sau cosulete din nuiele cu rol decorativ.

    Plantele pe care le vei avea in gradina trebuie sa aiba destul loc sa se dezvolte. Ele trebuie udate in mod regulat si ajutate sa se dezvolte cu ajutorul unor suplimente speciale. Nu uita sa iti cumperi si stropitori. Poti opta inclusiv pentru unele mici, destinate copiilor. Lor le place mult sa se implice in astfel de activitati alaturi de parintii lor.   

pe pagină
Se afişează 1-12 din 260 de articole
Se afişează 1-12 din 260 de articole