Informaţii

Produse noi

Articole recente


Gradina

Cum amenajezi o gradina asa cum iti doresti

Gradina visurilor tale este mai aproape derealitate decat crezi. Pasiunea ta pentru flori si plante poate fi transpusa cel mai bine in realitate atunci cand alegi produse potrivite si de calitate. Aici sunt incluse stropitori, cosulete din nuiele, suport pentru flori, vaze. La Shabby decor ai sansa de ...

Cum amenajezi o gradina asa cum iti doresti

Gradina visurilor tale este mai aproape derealitate decat crezi. Pasiunea ta pentru flori si plante poate fi transpusa cel mai bine in realitate atunci cand alegi produse potrivite si de calitate. Aici sunt incluse stropitori, cosulete din nuiele, suport pentru flori, vaze. La Shabby decor ai sansa de a gasi decoratiuni vintage si mai multe tipuri de produse (inclusiv decor ceramica) pe care le poti utiliza la personalizarea intregii tale gradini.

Gradina ta trebuie sa asigure un spatiu generos de miscare si sa nu fie aglomerata cu prea multe specii de plante si flori. Aici se vor juca cei mici, familia va lua masa in noptile racoroase de vara si chiar dimineata, iar felul in care configurezi acest spatiu este foarte important. Poti pune pe ici pe colo chiar si cate un ghiveci cu flori sau cosulete din nuiele cu rol decorativ.

Plantele pe care le vei avea in gradina trebuie sa aiba destul loc sa se dezvolte. Ele trebuie udate in mod regulat si ajutate sa se dezvolte cu ajutorul unor suplimente speciale. Nu uita sa iti cumperi si stropitori. Poti opta inclusiv pentru unele mici, destinate copiilor. Lor le place mult sa se implice in astfel de activitati alaturi de parintii lor.   

More

Gradina Exista 99 produse.

pe pagină
Se afişează 1-12 din 99 de articole
Se afişează 1-12 din 99 de articole