Informaţii

Produse noi

Articole recente


Ceramica si Portelan

Cauti ceasca ceai, ceainic, untiera, solnite, farfurii? Vino la shabbydecor.ro!

Iti poti amenaja casa cu stil, fara a cheltui sume exorbinatnte de bani. Printre elementele de stil care se regasesc intr-o locuinta se numara si cele pe care le pui pe masa sau cu ajutorul carora servesti invitatii cu diverse bauturi. Includem aici ceasca ceai, ceai...

Cauti ceasca ceai, ceainic, untiera, solnite, farfurii? Vino la shabbydecor.ro!

Iti poti amenaja casa cu stil, fara a cheltui sume exorbinatnte de bani. Printre elementele de stil care se regasesc intr-o locuinta se numara si cele pe care le pui pe masa sau cu ajutorul carora servesti invitatii cu diverse bauturi. Includem aici ceasca ceai, ceainic, untiera sau chiar solnitesi farfurii. Atunci cand sunt create cu stil, astfel de obiecte de decor, si nu numai, ne trezesc amintiri dintre cele mai placute din propria copilarie.

O masa servita cu farfurii, untiera, ceainic si solnite stilizate si personalizate potrivit stilului nostrueste mai delicioasa si mai buna decat orice alta masa. Intreaga familie se va bucura de aceste seturi cu totul speciale, iar invitatii care vor veni la voi va vor felicita pentru alegerea facuta. Totul depinde de modul in care stii sa faci aceste alegeri si de obiectele cumparate de la noi. Teputem ajuta sa iti personalizezi seturile de farfurii, ceasca ceai si ceainic si sa gasesti cele mai convenabile produse pentru tine.

Este cu totul diferit fata de diminetile obisnuite atunci cand iti bei ceaiul dintr-un set floral de cesti si ceainic.Mancarea are alt gust cand este pusa in farfurii special personalizate de noi pentru case cu stil. Increderea pe care o au clientii nostri in produsele cumparate de la noi ne face sa le imbunatatim continuu si sa innoim gama de produse pentru casa. 

More

Ceramica si Portelan Exista 64 produse.

pe pagină
Se afişează 1-12 din 64 de articole
Se afişează 1-12 din 64 de articole