Informaţii

Produse noi

Articole recente


Bijuterii & Accesorii

Femeile cu stil aleg bijuterii si accesorii de la Shabby!

O buna organizare a bijuteriilor te ajuta sa le pui mai bine in valoare si sa alegi mereu ceea ce ti se potriveste in functie de ocazie. Printre obiectele care te ajuta sa organizezi totul mai bine se numara cutii bijuterii, suport bijuterii sau suport cercei. Personalizarea lor a fost facuta de catre expertii nostri cu motive florale trandafir, lavanda sau in stilul vintage. Stilul fiecarei femei este unic, iar noi consideram ca si aceste seturi de obiecte trebuie sa fie unele plin de personalitate si stil.

Oferim spre vanzare cutii bijuterii stilizate in mod special pentru a reflecta personalitatea fiecarei femei. Un suport pentru ceasuri sau un suport cercei completeaza foarte bine setul de asemenea obiecte ce ajuta la o mai buna organizare a bijuteriilor si obiectelor personale. In plus, am creat si numeroase modele pentru femeile care isi doresc un eventai deosebit.

Cutiile din conceptul Shabby au ca elemente predominante motivele florale sau cele antichizate. Un suport cercei de la Shabby decor este un obiect de pret pentru orice femeie. Ele ajuta in mod special la depozitarea obiectelor marunte utilizate zi de zi, pe care altfel am risca sa le pierdem. Toate modelele de cutii au propriile trasaturi, faraa semana perfect unele cu altele. Toate sunt decorate cu cele mai frumoase culori si motive, fiind un dar deosebit pe care un barbat il poate face femeii iubite.

Bijuterii & Accesorii Exista 52 produse.

pe pagină
Se afişează 25-36 din 52 de articole
Se afişează 25-36 din 52 de articole