Cele mai cumpărate

Informaţii

Produse noi

Articole recenteDecorațiuni de Crăciun pentru casa si brad in nuantele zapezii

Decorațiuni de Crăciun pentru casa si brad in nuantele zapezii

Desigur combinatia de crem si auriu este una placuta, dar sunt si multe persoane care iubesc albul si desigur alb si argintiu pentru decorarea Bradului, a casei sau a locatiei, deoarece este simbolul iernii, al zapezii si ne aduce aminte de copilarie, de simplitate.

Atunci cand incepem Decoratiunile de Craciun acasa sau chiar intr-o locatie de evenimente primul decorat este Bradul. Pentru ca in ultimii ani ne dorim un brad cat mai bogat in ornamente putem alege dintr-o gama variata de produse, Craciunite mari (Alb-Argintiu sau doar Argintiu), Elfi SimpaticiZanePapusele pufoaseIngerasi draguti, Perle (globuri sau ghirlanda), Crengute cu scoruseInstalatie Luminoasa pe alb, si un Varf de brad Inger elegant care va completa decorul. Cu toate aceste accesorii bradul va fi unul special si original, fiind creat de voi. Toate produsele pentru decor le gasiti in magazinul nostru online Shabbydecor.ro.

Dupa ce am terminat cu Bradul putem trece la decorarea ferestrelor, pervazurilor si a usii (locul de Bun venit) unde putem folosi o Coronita decorata sau putem fi creativi si cu ajutorul unor Crengute de brad, Crengute cu Craciunite si Scoruse si o papusica sau un ingeras, un Elf, o Zana si o Casuta putem crea decorul de poveste dorit.

Desigur urmeaza masa, piesa centrala a casei, unde cu totii ne asezam pentru a depana amintiri si a gusta bunatatile. Masa poate fi decorata simplu:

- Fata de masa ce poate fi Personalizata cu motiv de Craciun si monograma familiei sau o Fata de masa simpla

Napron daca doriti sa delimitati masa

- Servete personalizate sau simple cu motiv de Craciun

- Un aranjament tip Coronita in mijlocul careia sa punem o lumanare sau putem crea intr-un vas, un aranjament, cu Craciunite, Crengute de brad, pentru volum si mireasma, o Papusica/Ingeras sau orice figurina doriti.

- Farfuriile pot fi albe, sau alb cu argintiu, sau cu suport decorativ in ton.

In aceste momente sa nu uitati sa ii integrati si pe cei drag, familie, prieteni si copii, pentru ca imaginatia tuturor poate crea acel decor de poveste. Iar Shabbydecor.ro va ajuta cu toate ornamentele necesare.

Elf Alb Argintiu Decor Craciun Zana Alb Argintie Decor Craciun

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url withhttp://)
* Comment:
Type Code