Halat de Baie Personalizat cu Coroana regala si Initiale

New product

Daca doriti sa faceti un cadou cu adevarat special pentru ocazii precum: nunta, botez, aniversare, etc., halatul de baie personalizat cu mesaj si numele persoanei careia il veti oferi si un design relevant, la alegere, va fi optiunea perfecta!

In acest caz aveti posibilitatea de a personaliza (broda) cadoul cu o coroana regala si initiala numelui persoanei careia doriti sa ii oferiti cadoul!

Detalii

324,00 lei

324,00 lei per buc

Informații

Acest Halat Personalizat brodat este un cadou original, unic si in acelasi timp foarte util! 

Culoarea halatului poate fi schimbata in alb sau roz, in functie de preferinte.

Halatele de baie sunt confectionate dintr-un material de calitate, ele fiind catifelate la exterior (velour) si cu prosop absorbant la interior, din bumbac 100%. Halatele se inchid parte peste parte, cu cordon.

Impachetarea este gratuita! Fiecare cadou va primi un saculet cu lavanda pentru o mireasma imbietoare!

Transportul nu este gratuit, este 20 lei, din cauza volumului mare.

Imaginea, Mesajul si culoarea mesajului si nuanta panglicii pot fi schimbate.

Pornind de la aceasta oferta putem construi oferte personalizate in conformitate cu cerintele si bugetul dumneavoastra!

Pentru detalii contactati operatorii Shabbydecor.ro telefonic, pe email sau pe chat-ul de pe site!

Marimi Halate

Va prezentam aici dimensiunile (cu un anumit grad de aproximare de 1-5 cm) diverselor tipuri de halate de baie disponibile. Schita de mai jos indica cele mai relevante dimensiuni in alegerea halatului de baie potrivit:

Lungime maneca -  reprezinta lungimea completa a manecii.

Latimea halatului reprezinta latimea totala a halatului (dintr-o parte in alta)

Lungimea halatului reprezinta lungimea halatului.

Trebuie precizat faptul ca, in privinta halatelor de baie, masurile nu sunt foarte stricte, croiala acestora (parte peste parte) oferind o marja destul de mare in alegerea masurii potrivite.

Halatul este alb simplu 

l - XL
Lungime maneca: 65 cm

Latimea halatului: 50 cm

Lungimea halatului:130 cm

S-M

Lungime maneca: 55 cm

Latimea halatului: 45 cm

Lungimea halatului:85 cm


Avem disponibile si halate pentru copii intre 2-10 ani cu gluga si broderie ursulet Winnie the Pooh. Pentru detalii despre acest produs ne puteti contacta telefonic sau prin email.

Toate halatele de baie de pe Shabbydecor.ro se comercializeaza personalizate prin broderie, conform specificatiilor dumneavoastra. Personalizarea este inclusa in pretul afisat pe site, pe modelul de halat prezentat in fotografii. Personalizarile suplimentare sunt disponibile contra cost. Halatele de baie se pot personaliza atat cu text, cat si cu un design de broderie (monograma, semn zodiacal sau diverse imagini din gama foarte mare de designuri de broderie pe care v-o putem pune la dispozitie).

Site-ul www.Shabbydecor.ro comercializeaza, printre altele, produse personalizate dupa specificatiile clientilor, care se incadreaza in exceptiile privind dreptul de retragere prevazute de articolul 16 al O.G. 34/2014 referitoare la contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale. Conform art. 16 lit. c din O.G. 34/2014, in cazul in care consumatorul (Cumparatorul) opteaza pentru achizitionarea unor produse personalizate in mod clar, confectionate dupa specificatiile indicate de catre consumator (Cumparator), produsele suferind astfel modificari la cererea Cumparatorului, acesta accepta faptul ca produsele de acest fel nu se returneaza si nu se pot inlocui, fiind exceptate de la dreptul de returnare. Produselor comercializate (halat, prosop, saculet, etc) pe site-ul www.Shabbydecor.ro intra sub incidenta acestei exceptii, fiind personalizate in mod clar, dupa specificatiile prezentate de consumator (Cumparator). O.G. 34/2014 poate fi consultata aici.