Set Cadou Craciun - Tricou Mama, Tata si Body Bebe - Primul Craciun in 3

New product

Primul Craciun ca o familie marita este intotdeauna special. Formatia poate fi de 3, 4 sau cu cat mai multi cu atat mai bine. Setul Primul Craciun in 3 este gandit pentru a sublinia si mai mult momentul cu adevarat special.
Setul de tricouri si body bebe poate fi folosit pentru sedinta foto sau pentru amuzament, dar cu siguranta va fi un cadou interesant pentru proaspetii parinti/familia marita.

Detalii

174,00 lei

174,00 lei per set

Informații

Atat tricourile cat si body-ul sunt realizate 100% din bumbac, iar broderia este realizata dintr-un material fin ce nu afecteaza in niuciun fel pielea. Body-ul pentru bebe este alb are 6 capse si maneca lunga.

Tricourile pot fi personalizate cu mesaj sau prenume si ca imagine au 2 reni, iar Body-ul asemenea prin broderie din ata fina speciala 

Tricourile si Body-ul sunt unisex.

Marimea o puteti scrie sau spune in modemtul comenzii.
Culoarea cu care se scrie textul se poate alege in functie de preferintele dvs.

La cerere, se poate personaliza si cu alte modele de broderie: Mos Craciun, Fulg de Zapada, Doi Reni, Cadou sau o Bombonica pentru Craciun.

Atunci cand plasezi comanda nu uita ca aceste produse personalizate sunt realizate individual, iar unele manual, special pentru tine, iar comanda dureaza 3-5zile lucratoare.