Set Cadou Premium Cea mai Buna MAMA - Halat si Prosop

New product

Daca doriti sa faceti un cadou cu adevarat special mamei dumneavoastra, soacrei sau chiar bunicii, un set format dintr-un halat de baie si un prosop personalizat cu mesaj, numele si un design relevant, la alegere, va fi optiunea perfecta!

Detalii

195,00 lei

195,00 lei per set

Informații

Acest set format dintr-un Halat Personalizat si un prosoapel brodat este un cadou original, unic si in acelasi timp foarte util! 

Dimensiunea prosoapelor: 50 x 90

Putem personaliza si prosoape de baie mari de 70 x 130. 
Pretul pentru un Halat, un Prosop de fata si un Prosop de corp 250 ron

Halate de baie sunt confectionate dintr-un material de calitate, ele fiind catifelate la exterior (velour) si cu prosop absorbant la interior, din bumbac 100%. Halatele se inchid parte peste parte, cu cordon.

Impachetarea este gratuita in punguta cadou! Veti primi cadou si un saculet cu lavanda pentru o mireasma imbietoare!

Imaginea, Mesajul si culoarea mesajului pot fi schimbate.

Pornind de la aceasta oferta putem construi oferte personalizate in conformitate cu cerintele si bugetul dumneavoastra!

Pentru detalii contactati operatorii Shabbydecor.ro telefonic, pe email sau pe chat-ul de pe site!

Marimi Halate 

Va prezentam aici dimensiunile (cu un anumit grad de aproximare de 1-5 cm) diverselor tipuri de halate de baie disponibile. Schita de mai jos indica cele mai relevante dimensiuni in alegerea halatului de baie potrivit:

Lungime maneca -  reprezinta lungimea completa a manecii.

Latimea halatului reprezinta latimea totala a halatului (dintr-o parte in alta)

Lungimea halatului reprezinta lungimea halatului.

Trebuie precizat faptul ca, in privinta halatelor de baie, masurile nu sunt foarte stricte, croiala acestora (parte peste parte) oferind o marja destul de mare in alegerea masurii potrivite.


Halatul alb simplu este disponibil in dimensiuni mari ce corespund persoanelor cu greutatii de peste 100kg pana la 150kg si au urmatoarele dimensiuni:

XXL
Lungime maneca: 80 cm

Latimea halatului: 55 cm

Lungimea halatului:140 cm

XL
Lungime maneca: 75 cm

Latimea halatului: 50 cm

Lungimea halatului:130 cm

Halatul alb cu broderie discreta, verticala este disponibil in marime universala (L) cu urmatoarele dimensiuni:

L
Lungime maneca: 60 cm

Latimea halatului: 45 cm

Lungimea halatului:125 cm

Halatul alb scurt cu broderie discreta, vertical si gluga este recomandat doamnelor si domnisoarelor si inclusiv copiilor de varsta mai mare (peste 14 ani) deoarece este trei sferturi.  Disponibil in marime universala (S-M) cu urmatoarele dimensiuni:

S-M
Lungime maneca: 55 cm

Latimea halatului: 45 cm

Lungimea halatului:85 cm

Avem disponibile si halate pentru copii intre 2-10 ani cu gluga si broderie ursulet Winnie the Pooh. Pentru detalii despre acest produs ne puteti contacta telefonic sau prin email.

Toate halatele de baie de pe Shabbydecor.ro se comercializeaza personalizate prin broderie, conform specificatiilor dumneavoastra. Personalizarea este inclusa in pretul afisat pe site, pe modelul de halat prezentat in fotografii. Personalizarile suplimentare sunt disponibile contra cost. Halatele de baie se pot personaliza atat cu text, cat si cu un design de broderie (monograma, semn zodiacal sau diverse imagini din gama foarte mare de designuri de broderie pe care v-o putem pune la dispozitie).

Site-ul www.Shabbydecor.ro comercializeaza, printre altele, produse personalizate dupa specificatiile clientilor, care se incadreaza in exceptiile privind dreptul de retragere prevazute de articolul 16 al O.G. 34/2014 referitoare la contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale. Conform art. 16 lit. c din O.G. 34/2014, in cazul in care consumatorul (Cumparatorul) opteaza pentru achizitionarea unor produse personalizate in mod clar, confectionate dupa specificatiile indicate de catre consumator (Cumparator), produsele suferind astfel modificari la cererea Cumparatorului, acesta accepta faptul ca produsele de acest fel nu se returneaza si nu se pot inlocui, fiind exceptate de la dreptul de returnare. Produselor comercializate (halat, prosop, saculet, etc) pe site-ul www.Shabbydecor.ro intra sub incidenta acestei exceptii, fiind personalizate in mod clar, dupa specificatiile prezentate de consumator (Cumparator). O.G. 34/2014 poate fi consultata aici.