Informaţii

Produse noi

Articole recente


Baie

Stilul Shabby inseamna produse de calitate, pline de creativitate!

In alegerea acestui tip de produse ne ghidam dupa anumite principii si calitati pe care prosoapele, de exemplu, trebuie sa le aiba. Atunci cand alegi prosoape si cauti chiar seturi de baie pentru intreaga familie, calitatea lor este pe primul plan. Sunt de evitat produsele prea i...

Stilul Shabby inseamna produse de calitate, pline de creativitate!

In alegerea acestui tip de produse ne ghidam dupa anumite principii si calitati pe care prosoapele, de exemplu, trebuie sa le aiba. Atunci cand alegi prosoape si cauti chiar seturi de baie pentru intreaga familie, calitatea lor este pe primul plan. Sunt de evitat produsele prea ieftine pe care le poti gasi in unele magazine, produse care incep sa se decoloreze si sa se deterioreze inca de la primele folosiri.

Fie ca ne gandim la prosoape de fata, de maini sau de corp, acestea pot fi facute din diverse materiale, sintetice sau naturale. Functionalitatea si eficienta lor sunt date de capacitatea fibrelor de a absorbi apa cat mai bine si de a se usca repede. La Shabby puteti gasi numai prosoape de calitate buna, in care proportia de fibre naturale si sintetice este cea optima, indiferent de pretul acestor produse.

Vindem seturi de baie complete, special concepute pentru a raspunde cat mai bine nevoilor intregii familii. Ele au densitatea necesara pentru produsele din categoria prosoape si ofera oricui motive de a le cumpara prin calitatea pe care o garanteaza. La noi puteti gasi prosoape pe care, in general, nu le veti gasi in hipermarketuri sau in alte magazine. 

More

Baie Exista 17 produse.

pe pagină
Se afişează 1-12 din 17 de articole
Se afişează 1-12 din 17 de articole