Informaţii

Produse noi

Articole recente


Bucatarie

O bucatarie de vis se construieste cu stilul shabby chic

Bucataria este spatiul din casa in care petrecem mult timp. E drept, sa recunoastem, ca femeile stau mai mult acolo si pregatesc mereu surprize placute celor din familie. De aceea, o bucatarie echipata in stilul shabby chic este special gandita pentru a oferi un spatiu relaxant, plin de en...

O bucatarie de vis se construieste cu stilul shabby chic

Bucataria este spatiul din casa in care petrecem mult timp. E drept, sa recunoastem, ca femeile stau mai mult acolo si pregatesc mereu surprize placute celor din familie. De aceea, o bucatarie echipata in stilul shabby chic este special gandita pentru a oferi un spatiu relaxant, plin de energie pozitiva si bucurie pentru orice femeie.

Ustensilele folosite in bucatarie sunt esentiale pentru buna pregatire a hranei. Includem aicisuport vase, suport cani, fata de masa, manusi bucatarie, prosoape bucatarie, vesela, fata de masa, scaun, suport prajituri, vase pentru candy bar sausuport vin.

Ele nu vor fi folosite numai in  bucatarie, ci si atunci cand faceti un gratar in curtea casei sau daca iesiti la iarba verde in afara orasului. In astfel de situatii nu trebuie sa iti lipseasca unset picnic, suport servetele, vesela, fata de masa, scaun sau suport prajituri. Bucataria ta este spatiul in care se aduna toata familia in jurul cinei si in care povestile cele mai frumoase de zi cu zise tes in jurul unei cafele sau a unei prajituri delicioase.

Cu siguranta, vrei sa ai grija de bucataria ta si de ceea ce se gaseste in ea. Poti proteja foarte bine toate suprafetele impotriva zgarieturilor si deteriorarii cu un suport pentru oale termorezistent, daca ai mereu la indemana tavi pentru servit,  ceainic, farfurii, ceasca ceai, untiera, bol cereale, latiera, set sare si piper sau suport vin. Printre produsele de care ai nevoie, cu siguranta, in bucataria ta, se mai numara portelanuri, rasnita, prosoape bucatarie, vase pentru candy bar, suport vin.

More

Bucatarie Exista 85 produse.

pe pagină
Se afişează 1-12 din 85 de articole
Se afişează 1-12 din 85 de articole