Informaţii

Produse noi

Articole recente


Dormitor

Dormitorul vostru, un loc al relaxarii si al somnului odihnitor

Dormitorul unei locuinte trebuie amenajat cu grija pentru a deveni exact spatiul pe care vi-l doriti si pentru a va odihni cat mai bine. Mobilierul de aici si accesoriile sunt toate foarte importante si nu trebuie sa incarce inutil spatiul disponibil, in special daca acesta este mic...

Dormitorul vostru, un loc al relaxarii si al somnului odihnitor

Dormitorul unei locuinte trebuie amenajat cu grija pentru a deveni exact spatiul pe care vi-l doriti si pentru a va odihni cat mai bine. Mobilierul de aici si accesoriile sunt toate foarte importante si nu trebuie sa incarce inutil spatiul disponibil, in special daca acesta este mic. Iti oferim cateva idei de amenajare prin disponibilitatea unor produse din categoria comoda shabby, lampa pentru pat, scaune vintage sau perne decorative.

Culorile pe care le alegi la amenajarea dormitorului trebuie sa fie unele calde si relaxante. Poti opta pentru un stil romantic, un tapet cu motive florale trandafir sau pentru unul in culori pastelate. Totul trebuie sa fie amenajat tinandu-se cont de lenjerii si materialul din care sunt facute inclusiv perdelele.

Femeile vor intotdeauna sa isi amenajeze in dormitor o zona numai a lor, cu oglinda si masa machiaj. Acestea trebuie integrate ansamblului si nu trebuie sa faca nota discordanta cu celelalte piese de mobilier din casa. O nota de stil si eleganta poate fi data si de tipurile de rame foto folosite, alaturi de ceasuri. Nu in ultimul rand, un dormitor bine amanajat are nevoie dedraperii groase, care sa nu permita trecerea luminii. Ele va vor fi de folos atat pe timpul noptii, cat si in zilele in care vreti sa va odihniti.  

More

Dormitor Exista 57 produse.

pe pagină
Se afişează 1-12 din 57 de articole
Se afişează 1-12 din 57 de articole