Informaţii

Produse noi

Articole recente


Depozitare

Produse personalizate pentru tine: valize, cufere, set cutii decorative, cufere vintage

Poti face un cadou unic persoanei dragi daca alegi sa daruiesti ceva personalizat, care nu segaseste in magazine. Avem o gama bogata de produse de depozitare din categoria valize, cufere sau cufere vintage, acesteafiind personalizate in stiluri dintre cele ma...

Produse personalizate pentru tine: valize, cufere, set cutii decorative, cufere vintage

Poti face un cadou unic persoanei dragi daca alegi sa daruiesti ceva personalizat, care nu segaseste in magazine. Avem o gama bogata de produse de depozitare din categoria valize, cufere sau cufere vintage, acesteafiind personalizate in stiluri dintre cele mai diverse.Fie ca iti doresti un model floral pe cutia ta de depozitare, fie ca vrei sa alegi una cu un decor vechi sau contemporan, poti gasi aici tot ceea ce cauti.

Pe langa cutiile folosite la depozitare, atunci cand vrei sa amenajezi spatiul interior intr-un stil unic poti alege si un set cutii decorative pentru tine. Astfel de obiecte de decor completeaza foarte bine mobilierul si vorbesc despre noi asa cum nu reusim sa o facem uneori. Au inceput acum sa fie tot mai cumparate obiectele decorative precum cele din categoria cufere sau valize.

Noua preferinta a cumparatorilor reflecta un stil de viata liber si trait in acelasi timp cu mult rafinament. Oamenii se orienteaza tot mai mult spre produsele vintage, ele aducand un aer aparte si ducandu-i cu gandul spre vremurile minunate din trecut, atunci cand totul era mai frumos. Aducem in prim-plan si produse din categoria set cutii decorative ce se potriveste foarte bine oriunde ar fi pus in casa. 

More

Depozitare Exista 43 produse.

Subcategorii

 • Valize

  De cand au aparut gentile de voiaj (cu sau fara roti) am cam uitat de “batranele” valize ce ne duceau lucrurile cand plecam in vacant. Acum chiar daca nu mai sunt folosite pentru transport ele pot fi folosite drept decor si spatiu de depozitare in acelasi timp.

  Puteti opta pentru o valiza clasica sau pentru una cu model chic floral antichizat pe care sa o folositi  ca spatiu de depozitare sau pur si simplu in gradina pentru a pune ghivecele cu flori.

  Valize Vintage - Valize pentru depozitare vintage / retro.

 • Cutii

  In cutiile sau cuferele cu model shabby (antichizat, floral) poti depozita lucrurile marunte pe care nu le folosesti zilnic insa te incurca prin casa sau amintirile pe care vrei sa le pastrezi fara sa se deterioreze de atata mutat de pe un dulap pe celalalt sau dintr-un sertar in altul.

  Cutiile dau in acelasi timp un aer boem, dar si organizat, desi liniile nu trebuie sa fie perfecte.  

  Cutii Vintage / Retro - Cutii pentru depozitare vintage / retro

pe pagină
Se afişează 1-12 din 43 de articole
Se afişează 1-12 din 43 de articole