• Voi recomanda cu caldura aceste produse brodate. Am achizitionat un sort personalizat si un prosop iar cand l-am primit am fost foarte entuziasmat. Calitatea produselor este superioara si broderia asemenea. Recunosc, eram in pana de idei si m-am simtit usurat cand am gasit aceste produse personalizate deoarece mi-am surprins iubita intr-un mod placut. In sfarsit am gasit un cadou util, elegant si personalizat cu mesajul dorit de mine. As putea sa va sugerez sa faceti si pe alte culori, ex. Negru. In concluzie, multumesc echipei ShabbyDecor pentru promtitudine!

  Daniel Popa, 33 ani, Botosani  *  Set Prosoape Personalizate Barbati

  Daniel

 • Am primit cadou setul personalizat cu halatul de baie si prosopul. Fiica mea a vrut sa ma surprinda cu un cadou de ziua mea si a venit curierul la usa cu un colet pentru mine. Marturisesc ca am fost profund emotionata. Sunt lucruri de calitate, lucrate frumos si cu o broderie argintie superba. Ambele produse sunt pufoase si le folosesc cu placere, iar halatul chiar imi era necesar. Este cel mai frumos cadou primit si nu as schimba nimic la el, este excelent.

  Nura Graur, 30 ani, Vaslui   *   Set Cadou Premium Cea mai Buna MAMA - Halat si Prosop

  Nura
 • Eu sincer am fost mai mult decat multumit cand am primit coletul, nu ma asteptam sa arate atat de bine. Eu am comandat un set de 2 prosoape personalizate, chiar sunt frumoase si va recomand sa le faceti cadou unei personae dragi. Prima impresie cand le-am vazut a fost ca sunt un produs original si bine lucrate, cu finete.Mi-am dat seama de cum le-am vazut ca am facut o alegere buna.  Daca ar fi sa definesc in 3 cuvinte cadoul , acestea sunt: original, accesibil si placut.

  Vicu Carp, 51 ani, Satu Mare   *   Set Prosoape Personalizate "Cel mai bun TATA"

  Victor


 • Am primit coletul. Sunt foarte frumoaseeee! Am comandat prosopele de maini personalizate pentru fetitele mele. Sunt absolut superbe, iar fetele stau doar in baie si se sterg pe manute! Va multumesc frumos!

  Cristina Botea, 34 ani, Bucuresti   *   Prosopel Cresa Personalizat Balerina si Prosopel Cresa Personalizat Buburuza

  Daria