Trusa de Ustensile Lucru Lemn - Jucarie Creativa

New product

Setul din lemn Trusa de Ustensile Lucru Lemn contine 32 de unelte din lemn și accesorii într-o frumoasă cutie de scule din lemn cu uși duble rabatabile, care pot fi blocate cu zăvoare, 2 sertare și un mâner de frânghie.

Detalii

80,00 lei

80,00 lei per set

Informații

Trusa de scule din lemn cu accesorii - Set cutie de scule lemn copii
32 de unelte din lemn si accesorii intr-o frumoasa cutie de scule din lemn cu usi duble rabatabile, care pot fi blocate cu zavoare, 2 sertare si un maner de franghie.
Aceasta jucarie din lemn are tot ceea ce ar putea avea nevoie micutul dumneavoastra mester.

Alimentati dorinta copilului dvs. de a construi si crea; fiecare kit vine cu un sortiment de piese pe care copiii le pot conecta în creaturi si forme frumoase.
• Set de cutii de scule din lemn; instrumente din lemn de calitate și colorate pentru copii; și construit sa dureze; potrivit pentru varsta de 3 ani.
• Design puternic din lemn, realizat pentru a rezista la uzura copiilor care se distreaza; vine cu o cutie de instrumente robusta pentru depozitare usoara.
• Fiecare set contine un ferastrau din lemn, cheie, ciocan, surubelnita si rigla, impreuna cu piulite, suruburi si scanduri de lemn gaurite pentru ca copiii sa exerseze abilitatile motorii fine.
Cutia de depozitare din lemn are 2 brate detasabile care pot fi întoarse pentru a usura accesul la uneltele tale. De asemenea, pot fi indepartate  seturile de instrumente si se poate incepe distractiei in construtii.

Dimensiunea cutiei masoara aprox. 20,3 * 30 * 8 cm.