Cadou Fa-ma cum vrei tu Lumanare Parfumata Ceara soia Verde cu Flori

New product

Acum poti creea propria lumanare parfumata, realizata din ceara de soia naturala, turnata manual, si aromatizata cu parfumul dorit de tine pe care sa o pastrezi, pt momentul tau, sau sa o oferi cadou oricui doresti.

Lumanarea va fi personalizata cu eticheta cu mesaj, parfum si culoarea potrivite pentru Cadoul unei prietena, Cadou de Ziua Indragostitilor, Cadou de Ziua Mamei sau Cadou pentru Nasa!

Detalii

49,00 lei

49,00 lei per buc

Informații

Daca oferiti cadou lumanarea parfumata puteti alege o felicitare cu mesajul dorit si impachetare cadou cu sigiliu din ceara.

Poti creea propria lumanare parfumata ce poate fi oferita cadou pentru orice ocazie: aniversari, Ziua Mamei, Ziua Tatalui, Ziua Îndragostitilor, aniversarea casatoriei, logodnei samd.

Dimensiuni: inaltime 9.5 cm, diametrul 7 cm.

Cantitate: 350 g

Timp de ardere ~ 50h

Lumanarile din ceara de soia sunt sigure pentru folosirea în orice încăpere. Ard mai curat și nu emit fum toxic. Timpul de topire al lumanarilor din ceara de soia este mai lent, dublu față de ceara din parafină, iar topirea este mai uniformă. Captează mirosul uleiurilor parfumate și emana o aromă mai intensă. 

In funcție de starea de spirit, de activitățile pe care le ai, de persoana careia doresti sa ii oferi cadou, de energia de care ai nevoie sau de amintirile pe care vrei să le construiești, poți alege aroma lumânării si mesajul dorit.
Fie ca vrei lumanari pentru tine, casa ta sau pentru familie, nasi, prieteni, va ajutam si avem o categorie pentru fiecare caz.

Compozitie:

  • Ceara soia
  • Fitil lemn
  • Arome la alegere

Pentru a te bucura în siguranță de lumanari:

- Va recomandam sa asezati lumanarile pe un platou/capac/farfurie/suport!
- Nu lasati nesupravegheata lumanarea!!!!
- Nu pune apă peste ceara topită din lampă!
- Stim ca miros frumos, insa nu gusta!
- Nu lasa copii in preajma lumanarii aprinse!

Accesorii