Decor Evenimente

Categoria Decor Evenimente va pune la dispozitie accesorii si decoratiuni pentru salile de evenimente. Veti gasi decoratiuni elegante pentru Nunta dar si pentru Botez, accesorii haioase pentru Botez (figurine unicorni si baloane cu diverse forme) si produse extravagante pentru un eveniment minunat si deosebit. Pentru detalii si stocuri va rugam sa ne contactati telefonic, pe chat sau pe email (office@shabbydecor.ro)

Decor Evenimente Exista 137 produse.

Subcategorii

 • Nunta

  Categoria Decor Evenimente Nunta va pune la dispozitie o gama variata de accesorii si produse ce pot fi utilizate in decorarea salilor de evenimente intr-un mod elegant dar si accesibil ca pret.
  Veti gasi Vase pentru aranjamente (Vase Venus cap de Femeie), Suporti pentru aranjamente florale, Flori (Flori uscate, Flori artificial, Frunze artificial, Flori de sapun), Microfoane pentru buchetele de mireasa sau nasa, Bureti pentru flori, Arcade pentru aranjamente florale, toate acestea dar si multe altele le veti gasi in magazinul nostru online
  www.Shabbydecor.ro.

  Pentru detalii sau alte produse ne puteti contacta via e-mail office@shabbydecor.ro, telefonic 0754 251 158 sau pe chatul site-ului. Stocurile fluctueaza, prin urmare, va rugam sa ne contactati pentru a verifica stocurile.

 • Botez

  Categoria Decor Evenimente Botez va pune la dispozitie o gama variata de accesorii si produse ce pot fi utilizate in decorarea salilor de evenimente intr-un mod elegant, haios, colorat, dar si accesibil ca pret.
  Veti gasi Vase pentru aranjamente, Suporti pentru aranjamente florale, Flori (Flori uscate, Flori artificial, Frunze artificial, Flori de sapun), Bureti pentru flori, Arcade pentru aranjamente florale, Arcade pentru aranjamente din Baloane, Baloane colorate, Baloane cu Tematica, Baloane de modelat, Baloane Latex, Baloane Folie, Pompa de umflat Baloane, Decoratiuni pentru mese (Flamingo, Unicorn, Bebelusi, Scris Volumetric din lemn, Litere Volumetrice), Stegulete cu Mesaje Festive (La Multi Ani!, Bine ai Venit!) toate acestea dar si multe altele le veti gasi in magazinul nostru online
  www.Shabbydecor.ro.

  Pentru detalii sau alte produse ne puteti contacta via e-mail office@shabbydecor.ro, telefonic 0754 251 158 sau pe chatul site-ului. Stocurile fluctueaza, prin urmare, va rugam sa ne contactati pentru a verifica stocurile. • Party
 • Baloane si Accesorii

  Când te gândești la decorațiuni petrecere, este aproape imposibil să nu te gândești și la baloanele colorate, baloane in diverse forme (Miri, Carucior, Urs, Inima). Datorita efectului avut in decoratiuni si aranjamente balonul la petreceri a rezistat testului timpului. Fie ca suntem copii sau adulti, tuturor ne plac baloanele in diverse culori, texturi si forme. 
  De aceea Shabbydecor.ro isi propune sa va aduca in aceasta categorie o gama variata de baloane si accesorii pentru a va ajuta in aranjarea si decorarea salilor de eveniment si nu numai, la cele mai bune preturi. 

pe pagină
Se afişează 1-12 din 137 de articole
Se afişează 1-12 din 137 de articole