Tablouri

Aici gasesti orice tip de tablou: tablouri shabby, tablouri vintage, tablouri elegante, tablouri chic

Cu siguranta te-ai saturat de produsele de decor gasite prin magazine, produse in serie si mereu cu acelasi aspect. La noi, poti gasi numeroase produse unicat, personalizate si cu un aspect vintage inflorat. Includem aici tablouri vintage, tablouri elegante, tablouri chic, precum si o serie de produse de acest tip denumite tablouri shabby. Stilul shabby se defineste prin cateva trasaturi clare, acestea fiind foarte apreciate de clientii nostri.

Mobila si elementele de decor shabby reprezinta produse cu stil, concepute cu imaginatie si avand un aspect antichizat. In acestea predomina decorul floral, accesoriile vintage si culorile pastelate fiind trasaturi de baza ale acestor produse din categoriile tablouri shabby sitablouri vintage. Ele sunt extrem de cochete si pot infrumuseta absolut orice spatiu in care vor fi puse, dand un plus de stil casei tale sau biroului in care lucrezi.

A cumpara tablouri shabby inseamna sa cumperi tablouri chic la un pret optim, totul la o calitate ridicata. Tablourile concepute de noi iti vor fi pe plac, in mod sigur, si iti vor bucura privirea de cate ori vei intra intr-o incapere in care ele se gasesc. Daca vrei sa cumperi cele mai frumoase tablouri vintage, nu ezita sa ne contactezi. 

Tablouri Exista 16 produse.

pe pagină
Se afişează 1-12 din 16 de articole
Se afişează 1-12 din 16 de articole