Cele mai cumpărate

Informaţii

Produse noi

Articole recente



Cum decorăm de Crăciun în Stilul Shabby Chic?

Cum decorăm de Crăciun în Stilul Shabby Chic?

Stilul Shabby Chic este caracterizat de ornamente cu:

* iz invechit
* cu catifea
* perle
* nuante pastel (roz, bleu) si nuante de auriu


Familia ShabbyDecor.ro iubeste foarte mult acest stil de decor si vrem sa va facem cateva recomandari pentru Decoratiunile si Aranjamentele de Craciun, deoarece ni se pare ca putem crea un loc de poveste cu produsele pe care le aducem in fiecare an special pentru aceasta perioada minunata. Am ales cu grija ornamente si accesorii corespunzatoare stilului Shabby Chic si va vom indruma in realizarea Decorului de Craciun calduros si elegant.


Bradul va fi cu siguranta bogat, elegant, in nuante pastel cu accente aurii. Iar pentru aceasta avem urmatoarele recomandari:
- Papusele cu catifea (Ingerasi cu rochite din Catifea)
Globulete in nuante de Auriu- Sampanie (Globulete Mixt Auriu Sampanie
Globulete Auriu SampanieGlobulete Mixt cu Varf Brad)
- Figurine Elegante cu Catifea (Ghetute cu Catifea), putem adauga si cativa 
Spargatori de nuci roz pal si aurii, Globuri cu Catifea, desigur un 
Varf de Brad Elegant Inger si pentru a pune in valoare toate Ornamentele de Craciun punem o 
Instalatie luminoasa
 cu lumina galbena.

Stilul Shabby Chic ne duce cu gandul la romantism, la miresme frantuzesti, precum lavanda (pe care o avem din productie proprie, Bio, intr-un sat din judetul Vaslui). La aceasta minunata mireasma putem adauga felii de portocale uscate si batoane de scortisoara pentru a intregi mirosul specific Craciunului si desigur lumanari. Putem crea mici Aranjamente pentru living sau chiar un aranjament mare de pus pe Masa de Craciun, impreuna cu crengute de brad.

Masa festiva de Craciun va fi decorata in acelasi stil romantic cu Farfurii cu accente aurii (Set 12 Farfurii), ce pot fi folosite ca suporti sau ca farfurii pentru aperitiv. Fata de masa alba cu detaliu Personalizat prin Broderie, impreuna cu servete de asemenea brodate. Vom delimitam masa printr-un Napron cu accente aurii, iar in mijlocul mesei vom folosi un aranjament cu Lavanda, Portocale si Scortisoara, crengi de brad si o Zana in nuante de Roz sau Sampanie.

Mireasma Craciunului Shabby Chic este una familiara, calduroasa si ne apropie de cei dragi. Ne dorim sa va fi ajutat cu recomandarile facute mai sus si ati putut vizualiza incaperea decorata pentru Craciun in Stil Shabby Chic.

Familia Shabbydecor.ro va sta la dispozitie pentru informatii, sfaturi si produse.

Ne gasiti usor telefonic 0769 387 666
 si pe email office@shabbydecor.ro.

decoratiuni elf      Ornament brad zana alba

ornament brad ghetute     Varf de brad

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url withhttp://)
* Comment:
Type Code