Cele mai cumpărate

Informaţii

Articole recente



Cum decorăm bradul de Crăciun în nuanțe de roz diafan?

Cum decorăm bradul de Crăciun în nuanțe de roz diafan?

Craciunul in Nuante Diafane de Roz!

Anul acesta putem decora bradul, casa sau locatia in stilul propriu, cu o culoarea care ne place, iar rozul este in topul preferintelor si produsele cu aceasta culoare vor fi expuse in urmatorul articol.

Shabbydecor.ro va pune la dispozitie o diversitate de produse pentru Decoratiunile de Craciun in tematica, culorile si stilul ales de dumneavoastră, iar rozul nu este o exceptie. In acest an avem multe ornamente care va vor infrumuseta Casa, Bradul si Locatia in Nuante de Roz

Pentru piesa centrala, Bradul, avem muuulteee figurine (Elfi PerecheElf ArlechinZanaBufnite pufoasePapusele pufoaseFetite cu Blanita), Craciunite, care mai de care mai mari si mai elegante (cu Petale Ascutite, cu Catifea si Fizelina, cu Stamine Flori), Globulete in fel si chip (Nuante de RozMixt cu Auriu Sampanie, in forma de Spargator de NuciBriose cu Paiete ori Fara sau Casute si desigur Inimioare), Instalatie Luminoasa, iar ca varf de Brad, poate fi folosit un Ingeras Rose Gold sau chiar Steluta din Setul de Globulete Mixt cu Auriu Sampanie. Suntem convinsi ca bradul decorat cu ornamentele in nuante de roz va fi ca o poveste, un fel de Belle of the Ball.

Pentru a pune Bradul in valoare avem nevoie de mici accente si in restul casei, la ferestre, pe masa, pe politele din living si la usa putem realiza din crengute de brad si accesorii, precum Elf ElegantElf Arlechin MascatGhetute PufoasePapusele cu fulgi, mici aranjamente sau coronite, cu lumanare sau fara. Pe masa putem face un aranjament mai mare la care sa folosim si CraciuniteGlobulete inimioara si Globulete briosa, pentru un efect WOW.

Casa, Locatia si Bradul vor fi diafane, pastelate, cu un aer de poveste de Printese si va imblanzi si cele mai dure inimi. De sarbatori si nu numai trebuie sa ne bucuram de frumos, de cei dragi si de tot ce avem, iar familia Shabbydecor.ro doreste sa va aduca in case acele detalii care va pot infrumuseta ziua!

elf rozdecoratiune brad zana roz

decoratiune brad bufnita roz  fetite pufoase roz decoratiuni brad

ornament brad roz     globulet briosa roz

ornament brad spargatorul de nuci roz     mixt de globulete roz

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url withhttp://)
* Comment:
Type Code