Cadouri Corporate

Categoria Cadouri Corporate va sta la dispozitie cu Cosuri si Cadouri specifice domeniului si un bonus, anume, obiecte decorative si practice pe care cei ce le vor primi le vor indragi si desigur ceva dulce.
Suntem pregatiti si bucurosi sa iti oferim o gama larga de alternative pentru cadouri business si corporate, diferite de cosurile clasice cu bautura si mancare.
Impreuna putem crea cadourile potrivite si personalizate ce vor captiva si cele mai pretentioase gusturi, prin care sa te diferentiezi, sa impresionezi si sa rastorni conventionalul.
Cadourile de Paste sau de Craciun pot fi altfel impreuna cu noi!
Pentru detalii si oferte puteti contacta operatorii
www.Shabbydecor.ro sau trimiteti-ne un email pe adresa de contact!

Cadouri Corporate Exista 68 produse.

Subcategorii

 • Cadouri Craciun

  Pentru ca timpul este limitat si pretios ne-am gandit sa te ajutam sa iti gasesti inspiratia pentru cadourile coporate de sarbatori.
  Avem o gama variata de produse elegante, de calitate ce pot crea cadoul perfect pentru domeniul corporate si business.
  Cosurile si cadourile corporate vin ambalate elegant si diferit de ce ati vazut pana acum pe piata! Cosurile Corporate contin: agende cu pix decorate special pentru Craciun, obiecte decorative si practice (tirbuson, dop sticla, candele, cani, prosopele, globulete brad cu nasturi, globulete brad cu dantela), miresme (saculeti cu lavanda, scortisoara) si desigur ceva dulce.
  Putem chiar sa personalizam cu  un mesaj de multumire si numele firmei dumneavoastra Cadourile de Craciun cu prosoape brodate, Saculeti brodati, Etichete!
  Daca doriti un Cos Cadou diferit puteti apela cu incredere la Shabbydecor.ro!
  Pentru detalii si oferte puteti contacta operatorii
  www.Shabbydecor.ro sau trimiteti-ne un email pe adresa de contact!

 • Cadouri Paste

  Shabbydecor.ro va pune la dispozitie o gama variata de Cadouri Corporate si Business pentru Paste. Pornind de la aceasta oferta putem construi cosuri personalizate in conformitate cu cerintele si bugetul companiei dumneavoastra! Avem o gama variata de produse elegante, de calitate ce pot crea cadoul perfect pentru domeniul corporate si business, agende cu pix decorate special pentru Paste, obiecte decorative si practice (tirbuson, dop sticla, candele, cani, prosopele, oua lemn incondeiate), miresme (saculeti cu lavanda, scortisoara) si desigur ceva dulce. Cosurile si cadourile corporate vin ambalate gratuit, elegant si diferit de ce ati vazut pana acum pe piata! Cadourile de Paste Corporate si Business pot fi personalizate cu un mesaj de multumire si numele firmei dumneavoastra pe prosoape brodate, Saculeti brodati, Etichete! Daca doriti un Cos Cadou diferit puteti apela cu incredere la Shabbydecor.ro! Pentru detalii si oferte puteti contacta operatorii www.Shabbydecor.ro sau trimiteti-ne un email pe adresa de contact!

pe pagină
Se afişează 1-12 din 68 de articole
Se afişează 1-12 din 68 de articole