Cele mai cumpărate

Informaţii

Produse noi

Articole recente



Brad de Craciun decorat cu ornamente rosii

Brad de Craciun decorat cu ornamente rosii

 De ce atunci cand ne gandim la Craciun ne vine in minte culoarea Rosu si cum o folosim in decoratiuni?

Am vrut sa intelegem de ce atunci cand ne gandim la Craciun si Mos Craciun ne vine in minte mai intai culoarea rosu, prin urmare am gasit un articol, pe Historia.ro pe care il vom cita mai jos:
”Traditia costumului cel rosu al lui Mos Craciun a inceput-o ilustratorul Thomas Nast. El i-a dat Mosului costum si caciula rosii, accesorizate cu blana alba si curea lata, neagra.” 
Mai apoi s-a transformat in ceva comercial, prin reclamele Coca-Cola, insa, chiar si asa, tot ne aduce bucurie aceasta culoare si imaginea Batranelului rotofei cu costum rosu si desaga plina cu cadouri, chiar daca suntem copii ori adulti.

Multi dintre noi nu putem sa ne gandim la un Craciun fara un ornament rosu, o fata de masa cu rosu, sau un Mos Craciun Haios imbracat in haine rosii. Si noi suntem de acord cu acest lucru si in fiecare an aducem produse noi cu nuante de rosu pentru a le folosi in ornarea bradului si decorarea caselor si locatiilor voastre. 

Pentru un brad in culori clasice de rosu, verde, alb, dar care formeaza un decor elegant si de actualitate, Shabbydecor.ro va pune la dispozitie o diversitate de produse pentru Decoratiunile de Craciun

Bradul poate fi impodobit cu piese clasice, dar in acelasi timp moderne, prin textura si forma, precum Globulete ( SteaMos CraciunMate si Lucioase), Craciunite elegante (din Catifea grena, cu Petale Ascutite, cu Stamine Flori, cu Sclipici, tip MagnolieEleganta), Instalatie luminoasa, sau intr-un mod mai extravagant cu Figurine (ElfPereche ElfiSpiridusIngerasiIngeras somnorosFetite cu Catifea), Pene (Aripi rosiiSal din Pene) si un Varf de brad Ingeras.

Pentru a decora usa, politele si ferestrele, chiar balconul, putem crea coronite sau mici aranjamente cu: Creanga Scoruse rosiiCreanga Scoruse si con Brad, pentru un aer nostalgic si nins Creanga Ninsa, cu Craciunite rosii cu auriuCraciunite din textil, Globulete (in forma de Mos Craciun, sau Globulete Clasice) si Figurine sau putem folosi ca baza Coronitele din Categoria Decoratiuni Craciun pe care sa le folosim asa cum sunt sau sa le adaugam diverse ornamente. Daca dorim ca toata casa sa aiba un aer de sarbatoare putem folosi si Fetele de perna cu tematica Craciunului.

Nu am uitat nici de masa la care ne vom aseza familia si prietenii. Familia Shabbydecor.ro a ales o Fata de masa personalizata, un Napron Craciunite, un Aranjament format dintr-o Coronita Ninsa decorata cu un Ingeras PufosFarfurii cu margine aurie ca suport pentru fafuriile cu feluri de mancare si Servete cu tematica Craciunului.

De sarbatori si nu numai trebuie sa ne bucuram de frumos, de cei dragi si de tot ce avem, iar familia Shabbydecor.ro doreste sa va aduca in case acele detalii care va pot infrumuseta ziua!

ornament brad spargatorul de nuci     globulete mos craciun

globulete rosii si varf de brad    Mos craciun ornament




ornament brad ingeras din catifea
     decoratiune craciunita rosie



ornament brad elfi    elf batran decoratiune brad

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url withhttp://)
* Comment:
Type Code