Cele mai cumpărate

Informaţii

Produse noi

Articole recente



Decorul meu Excentric de Craciun in nuante de Albastru!

Decorul meu Excentric de Craciun in nuante de Albastru!

Decoratiunile de Craciun pot fi clasice cu rosu si verde, alb-argintiu sau crem-auriu, insa, daca vrem si desigur ne place, Albastrul, acesta poate fi integrat usor si chiar poate arata extraordinar in Aranjamentele de Craciun.

In cazul decorului de Craciun imaginatia este limita, deoarece avem la dispozitie, in magazinul nostru online Shabbydecor.ro, produse care mai de care mai frumoase si usor de pus impreuna pentru a crea acel efect magic, pe care il dorim.

Desigur nu vom avea tot ce ne dorim in nuante de albastru insa putem adauga si argintiu sau auriu sampanie si cu siguranta vom ajunge la decorul dorit.

Vom incepe cu Bradul pentru care avem Globulete in tonuri de, AlbastruAlbastru si Argintiu pe care le putem completa cu Globulete in tonuri de Auriu Sampanie. Aceste globulete desi par o alegere clasica nu vor da un aer monoton, deoarece au dimensiuni, texturi si forme diferite si vor da volum si un aer excentric bradului.

Tot pentru volum si eleganta putem adauga Craciunite mari
(AlbastruTurcoazArgintiu), Elfi SimpaticiZaneInstalatie Luminoasa pe alb, si un Varf de brad Inger elegant
 care va completa decorul. Cu toate aceste accesorii bradul va fi unul special, modern si original. Toate produsele si multe altele le veti gasiti in magazinul nostru online Shabbydecor.ro.

Daca dorim sa pastram ca element surpriza si focus pe Brad ferestrele, pervazurile si usa pot fi decorate simplu cu o Coronita decorata sau cu Crengute de brad, o Craciunita Albastra si o papusica sau un ingeras, un Elf, o Zana ori o Casuta.

Masa, locul unde toata familia se strange, poate fi decorata simplu, cu un accent de albastru/turcoaz in aranjamentul central, pe care il putem realiza din crengute de brad, Craciunite Turcoaz si Craciunite Argintii și o lumanare frumos parfumata. Desigur, vom avea o Fata de masa alba, ce poate fi Personalizata cu motiv de Craciun si monograma familiei sau o Fata de masa simpla. 

Napron daca doriti sa delimitati masa. Servete din panza personalizate sau simple cu motiv de Craciun sau servetele din hartie asezate intr-un Suport dantelat
. Farfuriile pot fi albe, sau alb cu argintiu, sau cu suport decorativ in ton.

Familia Shabbydecor.ro va asteapta in magazinul nostru online cu toate produsele necesare, sfaturi si idei pentru realizarea decorului dorit.

Zana Decor CraciunPapusele Rochita CatifeaCraciunite TextilCraciunita Turcoaz

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url withhttp://)
* Comment:
Type Code