Informaţii

Produse noi

Articole recente


Wax Melts

Wax melt-urile sau bomboanele de ceară sunt folosite pentru a aduce o mireasma placuta, familiar, romantic încăperilor in care suntem. Acestea se folosesc în aromatizor/difuzor de arome. Absorb căldura mult mai lent decât ar face-o o lumânare cu fitil. Ingredientele bomboanelor de ceară sunt: ceară de soia 100% ecologică și uleiul special parfumat pentru ceară de soia, nontoxic.

Aceste wax melts/bomboanele de ceară pot fi folosite in casa ta sau le puteti oferi cadou, deoarece vor veni ambalate superb.

Lumânările pastilă și difuzorul de aromă (burner) nu sunt incluse, dar se pot achiziționa separat din categoria Difuzor aromaterapie.

Pași recomandați pentru topirea formei/bomboanei parfumate:

Ai nevoie de un difuzor de aromă (burner) o lumânare pastilă (tealight), puneti in partea de sus 2, 3 bucati ceară parfumată = o aromă mai intensă. Difuzorul va fi incalzit, iar pe măsură ce ceara din vas se topește, începe să se elibereze parfum în încăpere.
O sesiune de ardere ar trebui să dureze maxim 2h.
Tableta din ceară se poate reincălzi, dar dupa 2 sau 3 incalziri nu mai eliberează aromă si este timpul să o schimbi.
Dacă vrei să cureți difuzorul, pornește lumânarea pastila sub el câteva secunde, ceara se va incalzi si se va desprinde ușor, și vasul poate fi curățat cu o cârpă uscată, un șervețel, sau apa si sapun.

Daca doriti un model diferit puteti apela cu incredere la echipa Shabbydecor.ro!
Pentru detalii si oferte puteti contacta operatorii 
www.Shabbydecor.ro via whatsapp 0769 387 66 sau trimiteti-ne un email office@shabbydecor.ro!

Va recomandam sa nu lasati nesupravegheata candela de aromaterapie sau lumanarea!!!!

Wax Melts Exista 16 produse.

pe pagină
Se afişează 1-12 din 16 de articole
Se afişează 1-12 din 16 de articole