Rame Foto - Albume

Amintirile de-o viata sunt mai bine pretuite daca au rame foto speciale

In familie veti crea foarte multe amintiri pe care vreti sa le pastrati, cu siguranta, o viata intreaga. Noi va punem la dispozitie o intreaga colectie de rame foto vintage, rame foto shabby rose, seturi de rame sau rame bebe. Toate acestea te vor ajuta sa pui mai bine in valoare frumusetea fotografiilor si sa le dai o nota aparte de stil si culoare.

In trecut era usor sa alegi o rama foto deoarece nu se gaseau atat de multe modele deosebite pe piata. Acum, in functie de stilul preferat si de marimea fotografiilor, alegerea este greu de facut. O colectie foarte apreciata de clientii nostri o reprezinta cea denumita rame foto shabby rose, cu modele florale de trandafiri. Stilul nostru vintage sau retro se potriveste de minune cu modelele florale pe care le alegem pentru numeroase produse din aceasta categorie.

Ramele foto pot face parte dintr-un decor elegant sau dintr-un ansamblu pe care il amenajam in propria locuinta conform propriului gust. Daca aveti un nou membru in familie, aici gasiti numeroase modele de rame bebe sau, atunci cand copilasul mai creste, puteti alege si un tip de album 1 an bebelus.Pentru intreaga familie avem disponibile numeroase seturi de rame ce pot personaliza intr-un mod aparte cele mai frumoase fotografii ale intregii familii. 

Rame Foto - Albume Exista 29 produse.

pe pagină
Se afişează 1-12 din 29 de articole
Se afişează 1-12 din 29 de articole