Cele mai cumpărate

Informaţii

Produse noi

Articole recente



Idei de Decoratiuni Craciun in stil Scandinavic/Rustic

Idei de Decoratiuni Craciun in stil Scandinavic/Rustic

Craciunul colorat este predominant preferat, datorita trendurilor, datorita copiilor care iubesc tot ce este pufos si plin de culoare, insa si stilul Scandinavic sau Rustic, are farmecul lui si este nemuritor. Stilul rustic presupune decorarea in linii simple cu Ornamente din lemn, Globulete facute manual (handmade), Globulete din conuri de brad, nuante de culori care ne duc cu gandul la natura lemn, piatra, precum maro, portocaliu, verde, rosu, etc.
Daca si designul casei este indreptat catre stilul Rustic atunci este necesar sa integrezi Decoratiunile de Craciun in acelasi ton.

Mai departe va voi face cateva recomandari care va vor ajuta sa decorati in Stilul Rustic. Am ales cu grija ornamente si accesorii care sa corespunda stilului si sa va ajute in realizarea decoratiunilor si aranjamentelor de Craciun dorite.

Pentru Brad va recomandam folosirea Globuletelor de Craciun in nuante de Cafeniu si Auriu Sampanie (Globulete SteaGlobulete MixtGlobulete RenGlobulete ghindaGlobulete Brad Cafeniu InchisGlobulete Mixt Cafeniu-Auriu), Globulete din Conuri de Brad, Craciunite in nuante pamantii (Craciunita Maro cu SclipiciCraciunita Bej) si Figurine din lemn specifice Craciunului (Brad Lemn cu LedInger din LemnStea Lemn cu LedCasute Lemn cu led). Toate produsele si multe altele le veti gasi in magazinul nostru online Shabbydecor.ro.

Bradul este pregatit si ne vom indrepta atentia catre restul casei, ferestre, pervazuri, polite si usa, toate pot decorate simplu cu accente rustice, crengute de brad, o Casute Lemn cu ledBrad Lemn cu LedStea Lemn cu Led si Figurine din lemn, pe carora le putem da o mireasma de lavanda, portocala sau scortisoara. Putem folosi saculeti de lavanda sau buchete de lavanda aranjate pe un platou impreuna cu felii de portocale uscate si batoane de scortisoara, iar in mijloc putem adauga o lumanare sau mai multe pentru o nota de romantism.

Pe masa festiva de Craciun putem pune o Fata de masa alba cu detaliu Personalizat prin Broderie, impreuna cu servete de asemenea brodate. Daca dorim sa delimitam masa putem adauga un Napron cu accente aurii, iar in mijlocul mesei poate fi folosit aranjamentul cu Lavanda, Portocale si Scortisoara, sau o ghirlanda din crengi de brad ornamentata cu ghinde, felii de portocale uscate, batoane de scortisoara.

Deja simtim mireasma Craciunului prin aceasta descriere si ne dorim sa va fi ajutat in amenajarea locuintei sau a locatiei cu aceste recomandari. Familia Shabbydecor.ro va sta la dispozitie pentru informatii, sfaturi si produse. Ne gasiti usor telefonic 0769 387 666 si pe email office@shabbydecor.ro.

ornamentc brad stea   ornament craciun bradut

cerb decoratiune    decoratiuni brad ghinde

globulete brad cafenii    craciunita maro

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url withhttp://)
* Comment:
Type Code