Set Cadou Copil Halat si Prosop Personalizat

New product

Pentru ca stim ca doriti sa oferiti copilului vostru, copilului nasilor, ori al finilor un cadou deosebit si practic, am creat seturile formate din halat si prosop personalizat cu numele, pe halat, si numele si un mesaj, pe prosop.

Setul este format din 1 halat copil si 1 prosop de fata (50 cm x 90 cm).
Atat halatul cat si prosopul sunt din bumbac 100%, iar pielea copilasului va fi protejata.

Detalii

318,00 lei

318,00 lei per set

Informații

Putem personaliza si prosoape de baie mari de baie (70 cm x 130 cm). 

Pretul pentru un Halat copil si un Prosop mare baie este de 185 ron, iar pentru un Halat copil si un Prosop mare baie si un prosop de fata este de 195 ron.

Halatele de baie sunt confectionate dintr-un material de calitate, ele fiind catifelate la exterior (velour) si cu prosop absorbant la interior, din bumbac 100%. Halatele se inchid parte peste parte, cu cordon.
Halatele pentru copii au gluga cu urechiuse si broderie standard Winnie the Pooh si albinute (personalizarea cu numele si o alta animatie se poate face deasupra albinutelor sau pe spatele halatului).
Halatele pentru copii sunt disponibile in 7 variante de marimi si intr-o gama variata de culori, a caror disponibilitate va fi precizata in momentul confirmarii comenzii. 

Impachetarea este gratuita! Fiecare halat vine impachetat in cutie alba cu spatiu transparent prinsa cu fundita asortata broderiei! Putem adauga o eticheta cu mesaj si numele vostru! Fiecare cutie cadou va primi un saculet cu lavanda pentru o mireasma imbietoare!

Imaginea, Mesajul si culoarea mesajului si nuanta panglicii pot fi schimbate.

Pornind de la aceasta oferta putem construi oferte personalizate in conformitate cu cerintele si bugetul dumneavoastra!

Pentru detalii contactati operatorii Shabbydecor.ro telefonic, pe email sau pe chat-ul de pe site!

Toate halatele de baie de pe Shabbydecor.ro se comercializeaza personalizate prin broderie, conform specificatiilor dumneavoastra. Personalizarea este inclusa in pretul afisat pe site, pe modelul de halat prezentat in fotografii. Personalizarile suplimentare sunt disponibile contra cost. Halatele de baie se pot personaliza atat cu text, cat si cu un design de broderie (monograma, semn zodiacal sau diverse imagini din gama foarte mare de designuri de broderie pe care v-o putem pune la dispozitie).

Site-ul www.Shabbydecor.ro comercializeaza, printre altele, produse personalizate dupa specificatiile clientilor, care se incadreaza in exceptiile privind dreptul de retragere prevazute de articolul 16 al O.G. 34/2014 referitoare la contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale. Conform art. 16 lit. c din O.G. 34/2014, in cazul in care consumatorul (Cumparatorul) opteaza pentru achizitionarea unor produse personalizate in mod clar, confectionate dupa specificatiile indicate de catre consumator (Cumparator), produsele suferind astfel modificari la cererea Cumparatorului, acesta accepta faptul ca produsele de acest fel nu se returneaza si nu se pot inlocui, fiind exceptate de la dreptul de returnare. Produselor comercializate (halat, prosop, saculet, etc) pe site-ul www.Shabbydecor.ro intra sub incidenta acestei exceptii, fiind personalizate in mod clar, dupa specificatiile prezentate de consumator (Cumparator). O.G. 34/2014 poate fi consultata aici.