Decor Craciun Paun cu Pene albe

New product

Iarna aceasta va incantam cu aceasta minunatie de decoratiune de Craciun – o pasare cu pene naturale, cu o lungime de 40cm, 55cm sau 75cm. Aceasta pasare va fi cu siguranta atractia principala a oricarei incaperi si va aduce un strop de farmec si eleganta in orice decor de Craciun.

Detalii

74,40 lei

74,40 lei per buc

Informații

Cu un aspect luxuriant si detaliat, aceasta pasare aduce cu sine elemente ale naturii intr-un mod magnific, dat fiind ca este decorata cu pene naturale vibrante care ii confera o stralucire distincta.

Cu aceasta pasare eleganta, veti adauga un stil remarcabil la decorul dumneavoastra de Craciun si va deveni cu siguranta o bucurie pentru toti cei care o vor vedea.

Alegerea ornamentelor reprezinta o sarcina importanta, atat pentru copii cat si pentru adulti. De aceea am adus pentru tine figurine, ornamente si accesorii perfecte pentru a intra in spiritul Craciunului cum se cuvine.

Majoritatea produselor sunt in stoc, insa stocurile fluctueaza. Pentru detalii ne puteti contacta la nr de telefon/whatsapp 0769 387 666, email office@shabbydecor.ro, ori pe chat.